Етнографічна практика: навч.-метод. посібник - Кожолянко, Олена Віталіївна; Воротняк, Іван Дмитрович (Чернівці, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Видання охоплює коло питань, пов’язаних з актуальними проблемами підготовки, організації та проведення етнографічної практики студентів-істориків. У процесі проходження практики студенти повинні ознайомитися з методикою пошуку, опису та фіксації явищ традиційної культури населення України, а також специфікою роботи з респондентами. Для студентів факультету історії, політології та міжнародних відносин.
Keywords: етнографія; етнографія України; матеріальна культура; духовна культура; історико-етнографічні регіони України; польові етнографічні дослідження