Структурно-семантичні особливості біблійних інакомовлень у сучасній німецькій мові - Заполовський, М.В. (Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2012)
За допомогою апроксимативних методів дослідження визначені структурно-семантичні особливості німецькомовних біблійних інакомовлень, а також показано реалізацію їх модифікацій у сучасній німецькій мові.
Keywords: інакомовлення, метафора, семантична модель, біблеїзми, модифікації