УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ - Курек, Єлена Ігорівна; Горський, Михайло Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
Методичні рекомендації складені відповідно до програми курсу „Управління проектами” і містять опис практичних робіт, які виконуються студентами 5 курсу спеціальності 186 “Видавництво та поліграфія” навчальнонаукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ. У кожній роботі стисло висвітлені теоретичні питання, даються вказівки до виконання практичної роботи та подання отриманих результатів.
Keywords: MS Project; Microsoft Project; Діаграма Ганта