Формування англомовної фонетичної компетентності учнів середньої школи за допомогою аутентичних віршів і пісень - Малиш, Ірина Юріївна (My University, 2022)
У магістерській роботі проведено комплексне дослідження проблем удосконалення англомовної фонетичної компетентності учнів 5 класу загальноосвітньої середньої школи. Сформульовано поняття англомовної фонетичної компетентності учнів. У роботі обґрунтовано етапи формування та удосконалення англомовної фонетичної компетентності учнів. Проаналізовано роль фонетичних знань та умінь у формуванні англомовної фонетичної компетентності учнів 5 класу. Розроблено комплекс вправ для удосконалення англомовної фонетичної компетентності учнів, засоби удосконалення фонетичної компетентності і контроль рівня її сформованості. Здійснено експериментальну перевірку методики удосконалення англомовної фонетичної компетентності учнів 5 класу.
Keywords: англомовна фонетична компетентність, фонетичні знання і навички, мовна усвідомленість, фонетичний мінімум, етапи, вправи, контроль, учні старших класів