Міжнародні стандарти фінансової звітності - Ковальчук, Тетяна; Танасієва, Марина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Міжнародні стандарти фінансової звітності», яку внесено до Освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування». Навчальний посібник дозволить здобувачам вищої освіти реалізувати та закріпити теоретичні знання з МСФЗ у процесі виконання відповідних практичних завдань, виробничих ситуацій і тестових завдань; отримати навички застосування МСФЗ і навчаться приймати адекватні управлінські рішення; поглибити свою професійну підготовку ведення бухгалтерського обліку. Для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
Keywords: облік; фінансова звітність; міжнародні стандарти бухгалтерського обліку; міжнародні стандарти фінансової звітності; фінансовий облік