Управління природокористуванням, як форма взаємодії суспільства та довкілля (на прикладі Берегометської громади Вижницького раойну Чернівецької області) - Лучик, Андрій Святославович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Проаналізовано географічні особливості території громади. Розглянуто основні види природокористування в Берегометській громаді. Вказано на перспективи збалансованого природокористування у Берегометській громаді Вижницького району Чернівецької області та запропоновано напрями раціонального природокористування.
Keywords: види природокористування; збалансоване природокористування; Берегометська громада; Вижницький район; Чернівецька область