Фінансове забезпечення соціальної допомоги (у таблицях і схемах) - Кучерівська, Софія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальний посібник зорієнтований на освітню програму підготовки бакалаврів за спеціальністю “Соціальне забезпечення”. У виданні представлено основні засади, принципи та технології надання громадянам соціальних допомог і соціальних послуг, передбачених соціальною політикою держави. Розкриті джерела фінансового забезпечення соціальних допомог. Матеріал поданий за допомогою схем, таблиць, довідкових даних. Посібник може бути корисний також студентам економічних спеціальностей, волонтерам, працівникам громадських організацій, громадянам, які бажають знати свої права у сфері соціального захисту населення.
Навчальний посібник
Keywords: Соціальна політика; добробут; соціальний ризик; соціальний захист; соціальне страхування; ціальне забезпечення; єдиний внесок на ЗДСС; соціальна допомога, соціальні послуги