КУРС ПРАКТИЧНОЇ ФОНЕТИКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Ліннікова, Вікторія Олександрівна; Суродейкіна, Тетяна Суродейкіна; Довгопола, Анна Сергіївна (Технодрук, 2023)
Практичний посібник висвітлює питання основних розділів курсу практичної фонетики сучасної англійської мови. Його мета – ознайомити студентів з основними особливостями артикуляції окремих фонем, вживання різних типів інтонації в смислових групах у реченні, а також дати можливість студентам закріпити теоретичні знання за допомогою практичних завдань. Всі матеріали викладені англійською мовою. Посібник призначений для студентів першого курсу факультету іноземних мов, які вивчають англійську мову як першу іноземну, а також усіх, хто цікавиться вивченням фонетики.
A COURSE OF ENGLISH PRACTICAL PHONETICS
The practical manual covers the main sections of the course on practical phonetics of modern English. Its purpose is to familiarize students with the main features of the articulation of individual phonemes, the use of different types of intonation in semantic groups in a sentence, and to enable students to consolidate theoretical knowledge through practical tasks. All materials are presented in English. The manual is intended for first-year students of the Faculty of Foreign Languages ​​who study English as their first foreign language, as well as for everyone who is interested in studying phonetics.