Психологічні причини виникнення організаційних конфліктів - Доскач, Світлана Сильверстівна, Софія Михайлівна Смолій (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Проблема конфліктної взаємодії у організаціях залишається однією з найактуальніших, на теренах сучасного суспільства. В основі будь-якої організації лежить робітничий колектив – люди. Комунікація та взаємодія людей неможлива без конфліктів. З іншого боку, постійний розвиток сучасного суспільства призводить ускладнення процесів взаємодії людей і робить проблему виникнення конфліктів у організаціях особливо актуальною
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету
у статті розкрито психологічні складові організаційного конфлікту, його особливості, умови ведення, способи попередження та шляхи подолання.
Keywords: конфлікт, організаційний конфлікт