Інструментознавство : навчально-методичний посібник - Мокрогуз, Інна Миколаївна (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 56 с.; 28 с. фото, 2021)
Навчально-методичний посібник рекомендований студентам другого курсу першого бакалаврського рівня вищої освіти. Даний посібник є важливим доповненням до обов'язкового освітнього компоненту «Інструментознавство» за спеціальністю 025 Музичне мистецтво, галузі знань 02 «Культура і Мистецтво» та вибірковою дисципліною спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).
Рекомендовано Вченою Радою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (протокол № 5 від 26.04.2021)