ХІV БУКОВИНСЬКА МІЖНАРОДНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОГРАМА Чернівці, 27 – 28 жовтня 2023 р. - Гуйванюк, Микола Романович (My University, 2023)
ХІV БУКОВИНСЬКА МІЖНАРОДНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОГРАМА Чернівці, 27 – 28 жовтня 2023 р.
ХІV БУКОВИНСЬКА МІЖНАРОДНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОГРАМА Чернівці, 27 – 28 жовтня 2023 р.
ХІV БУКОВИНСЬКА МІЖНАРОДНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОГРАМА