ВИКОНАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ «FULL-STACK РОЗРОБКА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ДОДАТКІВ» - Угрин, Дмитро Ілліч; Ушенко, Юрій Олександрович (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2022)
Навчально-методичним посібником встановлено зміст і послідовність виконання курсової роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються з галузі 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі курсового проектування, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових робіт. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для наукових керівників із захисту курсових робіт. З повним текстом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Навчально-методичним посібником встановлено зміст і послідовність виконання курсової роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються з галузі 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі курсового проектування, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових робіт. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для наукових керівників із захисту курсових робіт. З повним текстом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Keywords: Виконання та оформлення курсових робіт, Full-stack розробка інтелектуальних додатків