Самостійна робота з іноземної мови професійного спрямування студентів природничих спеціальностей. - Бортник, Світлана Борисівна (Київ : Паливода А. В., 2025., 2025)
Самостійна робота підвищує ефективність процесу навчання й підготовки студентів до самостійного поповнення своїх знань, і в сьогоднішніх реаліях вона допомагає системно та послідовно здобувати знання та розвивати навички, незалежно від аудиторних занять. Організація самостійної роботи повинна включати вироблення навичок конспектування, термінологічний практикум, огляд літератури, реферування та анотування, виконання самостійних різнорівневих практичних завдань
Keywords: самостійна робота, фахові іншомовні тексти, анотування, реферування.