Професійні етичні якості адвоката очима студентів - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2018)
Професійні етичні якості адвоката у відносинах «адвокат – клієнт» та «адвокат – суд» студенти сприймають в їх класичному розумінні, передбаченому Правилами. В переліку найважливіших професійних етичних якостей адвоката студенти перше місце віддали «професіоналізму», незважаючи на те, що в Правилах такий принцип здійснення адвокатської етики відсутній.
Keywords: адвокат; Правила адвокатської етики