Розвиток пізнавальних інтересів молодших школярів засобами проектних технологій - Костащук, Оксана Іванівна; Генкул, Христина (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету, 2023)
У тезах розкрито особливості використання проектних технологій в освітньому процесі з метою формування пізнавальних інтересів молодших школярів
Розвиток пізнавальних інтересів молодших школярів засобами проектних технологій
Keywords: пізнавальні інтереси, проектні технології навчання