Операційні системи : навчальний посібник - Івашко, Віктор Вікторович (My University, 2025)
Посібник містить систематизований матеріал стосовно операційних систем, включаючи основні поняття, структуру, процеси, керування пам'яттю, файлові системи, ввід/вивід, багатопроцесорні та розподілені системи, безпеку і специфіку UNIX-подібних ОС. Для студентів закладів вищої освіти галузі знань 12 Інформаційні технології.