Детермінанти сталого розвитку аграрних підприємств - Todoruk, Sergy; Lopatynskyi, Yurii (My University, 2015)
У монографії систематизовано зміст поняття «сталий розвиток» стосовно аграрних підприємств національної економіки та визначити його детермінанти, зокрема виокремлено базисні та доповнюючі детермінанти. Оцінені об’єктивні передумови та проблеми сталого розвитку аграрних підприємств, здійснений аналіз економічної, екологічної, соціальної та інституційної складових сталого розвитку. Обґрунтовані напрями гармонізації детермінант сталого розвитку аграрного сектора України на засадах його екологізації.
Keywords: Сталий розвиток; Аграрні підприємства; Детермінанти сталого розвитку; Гармонізація детермінант сталого розвитку