Житарюк І.В., Колісник Р.С. Математика для випускників ЗЗСО. Частина ІІ.1. Функції. Повторювальний курс: навч. посібник. 2-ге вид., випр. і доп. Київ: Видавництво «Людмила», 2025. 396 с - Житарюк, Іван Васильович; Колісник, Руслана Степанівна (My University, 2025)
У посібнику викладено навчальний матеріал з математики ЗЗСО за змістовною лінією «Функції». Його зміст відповідає державному стандарту базової і повної середньої освіти освітньої галузі «Математика». Теоретичний матеріал ілюструється значною кількістю розв’язаних задач різного рівня складності. Особливу увагу приділено самостійній роботі. Посібник адресовано учням ЗЗСО, студентам ЗВО спеціальності А4.04 Середня освіта (Математика), учителям ЗЗСО.
Keywords: Функція, графік функції, властивості функції, числові послідовності