Ціліспрямоване застосування швидкісно-силових засобів для формування технічних прийомів у юних боксерів 11-13 років на етапі початкової спортивної спеціалізації - Афтімічук, Анатолій Тиофілович (My University, 2024)
Сучасна практика показує, що саме на ранніх етапах (етап попередньої підготовки та початкової спортивної спеціалізації) необхідно формувати раціональну техніку рухів, засновану на пов'язаному розвитку швидкісних та швидкісно-силових якостей юних боксерів. Цілеспрямоване застосування швидкісно-силових засобів тренування дозволяє впливати на формування технічних прийом у юних боксерів 11-13 років на етапі початкової спортивної спеціалізації.
Keywords: швидкісно-силові засоби, формування техніки рухів, технічні прийоми, фізичний розвиток, спеціальна підготовка, юні боксери.