ФІНАНСИ ТА ФІНАНСОВЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО - Нікіфоров, Петро Опанасович; Бак, Наталія Андріївна; Ткач, Євген Вікторович; Марусяк, Наталія Леонідівна; Грешко, Роман Ігорович; Гладчук, Ольга Михайлівна; Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Перший том тритомного видання «Фінанси та фінансове посередництво» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Вступ у спеціальність», «Гроші і кредит», «Фінанси», «Фінанси підприємств», «Фінанси домогосподарств», «Банківська система». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
Підручник у трьох томах
Keywords: фінанси; гроші; кредит; валюта; фінанси підприємств; фінанси домогосподарств; фінансове посередництво; банківська справа; банківська система; страхування; фондовий ринок; вступ в спеціальність; болонський процес; академічна доброчесність; фінансова інклюзія