Флуктуації Хольцмарка нестаціонарних гравітаційних полів - Litovchenko, Vladyslav (My University, 2021)
Побудовано розподiли Хольцмарка нестацiонарних флуктуацiй локальної взаємодiї рухомих об’єктiв системи iзгравiтацiйним впливом, що пiдпорядкований степеневому закону. Знайдено псевдодиференцiальне рiвняння з опе-ратором Рiсса дробового диференцiювання, яке вiдповiдає цьому процесу. З’ясовано загальну природу симетричнихстiйких випадкових процесiв Левi.