Теорія публічних фінансів: метод. рек. до самостійної роботи над курсом - Легкоступ, Ігор Іванович (Чернівці, Чернівецький нац. ун-т ім.. Ю. Федьковича, 2025)
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів під час вивчення курсу «Теорія публічних фінансів» – структуру курсу, плани практичних занять, питання для самоконтролю та самоперевірки, індивідуальні завдання, рекомендовану літературу.
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів під час вивчення курсу «Теорія публічних фінансів» – структуру курсу, плани практичних занять, питання для самоконтролю та самоперевірки, індивідуальні завдання, рекомендовану літературу.
Keywords: Публічні фінанси, теорія публічних фінансів, теорія фіскального обміну, теорія суспільних благ, публічні доходи, публічні видатки, теорія суспільного вибору