ПРОЄКНИЙ ПІДХІД В РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЙ МІСЬКОГО РОЗВИТКУ - Галушка, Зоя Іванівна (ДНІПРО ЮРСЕРВІС 2021, 2021)
Визначено аргументами щодо необхідності та можливості застосування концепції управління проєктами для розробки та реалізації стратегій та програм у сфері державного управління
Keywords: проєкти регіонального розвитку