Організаційно-правові засади управління персоналом в органах місцевого самоврядування (на прикладі Чернівецької міської ради) - Стенчук, Юлія Тарасівна (My University, 2025)
У роботі систематизовано наукові підходи до розуміння сутності управління персоналом в органах місцевого самоврядування. Висвітлено нормативно-правове забезпечення управління персоналом в органах місцевого самоврядування України. Розкрито досвід організації системи управління персоналом в Чернівецькій міській раді. Охарактеризовано основні напрями впровадження зарубіжного досвіду організації системи управління персоналом в органах місцевого самоврядування України. Сформульовано науково-практичні рекомендації щодо удосконалення системи управління персоналом в органах місцевого самоврядування України.
Keywords: органи місцевого самоврядування; управління персоналом; служби управління персоналом; посадові особи місцевого самоврядування; територіальні громади