Незалежний аудит в Україні: проблеми розвитку - Шупер, Антон; Никифорак, Ірина (ГО «Центр економічних досліджень та розвитку», 2020)
Незалежний аудит є невід’ємним елементом ринкової інфраструктури, оскільки для прийняття управлінських рішень кожен суб’єкт господарювання повинен володіти актуальною та якісною інформацією. Створена система аудиту потребує подальшого удосконалення, оскільки має місце інтенсивний розвиток ринку аудиторських послуг. Для вирішення зазначених проблем запропоновано комплекс заходів, спрямований на підвищення якості професійної діяльності аудиторів в Україні.
Keywords: аудит; фінансова звітність; управлінські рішення