БАНКІВСЬКІ ОПЕРАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЇ - Гладчук, Ольга Михайлівна; Марич, Максим Григорович; Марич, Аліна Василівна; Федишин, Майя Пилипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить практичні си¬туації та алгоритми їх розв’язування; перелік питань, згрупованих у тестові завдання за варіантами з курсу «Банківські операції і технології». Для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
Навчально-методичний посібник
Keywords: інтернет-банкінг; інвестиційні банківські операції; валютні банківські операції; розрахунково-касові банківські операції; депозитні операції банку; кредитні операції банку; кредитні операції банку; банківський продукт; банківська послуга; банківські технології; банківські операції; банк