MODERN ENGLISH GRAMMAR GUIDE - Лопатюк, Наталія (Яворський С. Н., 2021)
Цей навчальний посібник містить правила та комплекс вправ з граматики сучасної англійської мови, спрямованих на засвоєння особливостей вираження гіпотетичних дій як протилежних діям реальним. Вправи супроводжуються зразками їх виконання та співвідносяться з відповідним граматичним коментарем- довідкою. Збірник може бути також використаний для самоперевірки пройденого матеріалу студентом або здійснення поточного чи підсумкового контролю викладачем. Посібник призначений для студентів 2-го курсу факультету іноземних мов з вивченням англійської мови як 1-ої іноземної та студентів 3-го курсу з вивченням англійської мови як 2-ої іноземної.
Keywords: present subjunctive; past subjunctive; Expressing wishes; Expressing preferences; adverbial clauses