Геодезія : завдання до лабораторних робіт - Darchuk, Kostiantyn (Чернівецький національний університет, 2014)
У пропонованому виданні подані завдання до лабораторних робіт, рекомендовані для проведення контролю рівня знань студентів що вивчають курс “Геодезія”. Для студентів вищих навчальних закладів, зокрема базового напряму “Геодезія, картографія та землеустрій”, а також інших напрямів, що вивчають топографо-геодезичні дисципліни.
Keywords: геодезія