ФІНАНСИ ТА ФІНАНСОВЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО - Нікіфоров, Петро Опанасович; Бак, Наталія Андріївна; Марусяк, Наталія Леонідівна; Ткач, Євген Вікторович; Саінчук, Наталія Валеріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Третій том тритомного видання «Фінанси та фінансове посередництво» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Фінансування малого бізнесу та стартапів», «Інвестування», «Фінансова діяльність суб’єктів господарювання», «Фінансовий аналіз». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
Підручник у трьох томах
Keywords: фінанси; фінансовий аналіз; підприємницво; інновації; фінансова діяльність підприємств; стартап; інвестування; суб'єкти господарювання; фінансовий стан підприємства; фінансовий результат; малий бізнес; інвестиційний проєкт; бюджетування; фінансовий контролінг; капітал підприємства