Оптимізація спортивної підготовки у настільному тенісі з використанням принципу програмування тренувальних алгоритмів - Білоросюк, Андрій Сергійович (My University, 2023)
У спортивній підготовці застосовується циклічне управління системою, яке передбачає: визначення мети; встановлення вихідного стану керованої системи; з’ясування програми впливів; отримання інформації про стан керованої системи в кожний момент управління (зворотний зв'язок); переробка інформації та вироблення коригувальних (регулюючих) впливів; реалізація регулюючих впливів.
Keywords: алгоритми, гравці, настільний теніс, програмування, тренувальний процес