Використання засобів зворотного зв'язку в процесі дистанційного навчання молодших школярів - Ямніцька, Руслана Миколаївна (My University, 2024)
У роботі розкриті актуальні проблеми організації дистанційного навчання. З’ясовано психолого-педагогічні аспекти організації дистанційного навчання в початковій школі. Проаналізовано переваги використання засобів зворотного зв’язку в процесі дистанційного навчання молодших школярів. Проведено дослідження стану використання засобів зворотного зв’язку у дистанційному навчанні молодших школярів. Охарактеризовано методи та інструменти зворотного зв’язку у дистанційному навчанні молодших школярів та показано їх вплив на навчальні досягнення та мотивацію молодших школярів. А також визначено способи ефективності використання засобів зворотного зв'язку під час дистанційного навчання молодших школярів.
Keywords: дистанційне навчання, зворотній зв’язок, цифрові інструменти, молодші школярі