Практична підготовка студентів-магістрів спеціальності 014.04 ‒ Середня освіта (Математика): Методичні вказівки / Укл.: Колісник Р.С., Мартинюк О.В., Сікора В.С. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022. ‒ 52 с. - Сікора, Віра Степанівна; Колісник, Руслана Степанівна; Мартинюк, Ольга Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Методичні вказівки складено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1187 від 30.12.2015 р. (зі змінами, затвердженими Постановою КМУ від 10.05.2018 р. № 347) «Про затвердження Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності закладів освіти», Положення про проведення практики студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (затверджене Вченою радою ЧНУ 31 серпня 2020 року, протокол № 7) та відповідає освітньо-професійній програмі «Математика та інформатика», предметна спеціальність 014.04 «Середня освіта (Математика)», галузь знань 01 ‒ «Освіта».
Keywords: Практична підготовка студентів-магістрів; Середня освіта (Математика)