Lexikologie: Lehr- und Übungsbuch - Король, Антоніна Анатоліївна (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2026)
Навчальний посібник рекомендовано для роботи на семінарських заняттях з лексикології німецької мови зі здобувачами вищої освіти спеціальності В11 Філологія. Складається з 7 розділів, що містять теоретичні питання для самоконтролю, практичні завдання та вправи згідно з тематикою семінару, глосарій, термінологічний німецько-український словник та тестові завдання за матеріалами лекцій.