РОЛЬ МЕДІАЦІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ УСПІШНОГО МЕНЕДЖЕРА - Гаркавенко, Ніна Власіївна; Доскач, Світлана Сільверстівна (Чернівці, 2024)
Людство з часів існування живе в оточенні різноманітних викликів, які виникають за допомогою різних непередбачуваних внутрішніх та зовнішніх факторів. Це все ставить людину в певні невирішені специфічні умови, які можуть довготривалий час бути невирішеними конфліктами. Важкий зятяжний період, зв’язаний з пандемією, також страшний та непередбачуваний час сьогоднішньої війни ставить не лише просту людину, але й цілі групи, зокрема колективи в специфічні умови існування, перебування, взаємодії і основне виживання в таких та схожих умовах.
Keywords: медіація; успішний менеджер