Розвиток фінансової системи України у добу Української революції 1917-1921 рр. - Гаврилиця, Н. (My University, 2022)
Гаврилиця Н. Розвиток фінансової системи України у добу Української революції 1917-1921 рр.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022.