ПРИКЛАДНЕ ПРОГРАМУВАННЯ. Методичні рекомендації до курсової роботи. - Горський, М.П. (My University, 2018)
Викладено систему правил оформлення курсових робіт, визначено регламент їх виконання, подання до захисту. Для студентів напряму підготовки «Видавничо-поліграфічна справа».