Формування у молодших школярів інтересу до читання засобами квест технологій - Карапко, Марія Олександрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена проблемі формування інтересу до читання у молодших школярів засобами квест технологій. У дослідженні визначено сутність і структурні компоненти поняття «інтерес до читання», проаналізовано вікові особливості розвитку читацького інтересу учнів молодшого шкільного віку та обґрунтовано дидактичні можливості квест технологій. Проведено діагностичне дослідження рівнів сформованості читацького інтересу серед учнів початкової школи. Обґрунтовано організаційно-педагогічні умови використання квестів з метою формування у молодших школярів інтересу до читання
Keywords: мультимедійні ресурси; інтерактивні методи; читацька мотивація; організаційно-педагогічні умови; молодші школярі; квест технології; інтерес до читання