Конспект лекцій і завдання до семінарських занять з дисципліни «Інноваційні технології перекладу» - Король, Антоніна Анатоліївна (ЧНУ, 2023)
Навчальний посібник спрямований на підготовку здобувачів вищої освіти до здійснення якісного та швидкісного письмового перекладів, використовуючи сучасні комп’ютерні технології.
Пропоноване навчальне видання рекомендовано для дисципліни «Інноваційні технології перекладу», що належить до обов’язкових компонентів ОПП «Німецько-український переклад та переклад з другої іноземної мови» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 035 Філологія, 035. 043 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька)), галузі знань: 03 Гуманітарні науки.
Keywords: innovative translation technologies, CAT-tools