Освітня мережа Новоселицької територіальної громади: територіальна організація та особливості розвитку - Федік, Катерина Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Розкрито поняття освітньої мережі в суспільно-географічних дослідженнях. Проаналізовано законодавче підґрунтя функціонування закладів освіти та формуваннчя освітньої мережі на рівні територіальних громад. Особливу увагу приділено вивченню чинників функціонування освітньої мережі на території Новоселицької територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області. Досліджено територіальні особливості складових освітньої мережі Новоселицької територіальної громади, а також визначено шляхи її вдосконалення та перспективних напрямів розвитку.
Educational network of the Novoselytsia territorial community: territorial organization and features of development
Keywords: освітня мережа; освітні заклади громади; білінгвальна освіта; освітній процес