Стратегії просування туристичного продукту як дієвий інструмент бренд-менеджменту - Михайлова, Юлія Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні сутності управління стратегіями просування туристичного продукту та їхню роль у формуванні та зміцненні бренд-менеджменту підприємства; охарактеризовано компанію Ozzy та основні напрями її діяльності у сфері туризму; проаналізовано ефективність застосування різних стратегій просування компанією Ozzy; запропоновано рекомендації щодо удосконалення менеджменту просування туристичного продукту як інструменту підвищення впізнаваності бренду.
Strategies for promoting a tourist product as an effective tool of brand management
Keywords: управління, менеджмент, бренд-менеджмент, туристичний продукт, стратегія просування, маркетинг, туристичне підприємство, Ozzy.