Дебіторська заборгованість покупців та замовників як об’єкт обліку та контролю у системі антикризового управління підприємством - Косташ, Тетяна; Михалків, Алла (Primedia eLaunch, 2022)
Сучасні умови господарювання вимагають вирішення низки проблемних питань обліку і контролю дебіторської заборгованості покупців і замовників. Це теоретико-методологічні та практичні аспекти розрахунків з покупцями, відображення операцій із виникнення та погашення заборгованості в системі рахунків обліку; питання відображення в обліку сумнівної, простроченої та безнадійної заборгованості; різноплановість методики контролю розрахунків із покупцями та замовниками тощо.
Keywords: дебіторська заборгованість, розрахунки з покупцями та замовниками, облік і контроль розрахунків з покупцями та замовниками, управління дебіторською заборгованістю