Думитру та Мирон Барновські як власники с. Топорівці і ктитори старовинної церкви св. пророка Іллі - Чучко, Михайло Костянтинович; Chuchko, Mykhailo (Археологія Буковини: здобутки та перспективи: Тези доповідей V міжнародного наукового семінару (м. Чернівці, 10 грудня 2021 р.)., 2021)
Стаття присвячена обставинам будівництва в с. Топорівці у Чернівецькій волості на півночі Молдавського князівства мурованої церкви св. Іллі - пам'ятки архітектури, зведеної у першій третині ХVII ст., ктиторами якої були представники родини Барновських, які у той період володіли Топорівцями.
Dumitru and Myron Barnovski as owners with. Toporiv residents and founders of the ancient church of St. prophet Ilya
ЧНУ
Keywords: Топорівці, Молдавське князівство, церква, архітектура, воєвода, ктитор, Думитру Барновський, Мирон Барновський; Toporouti, Moldavian principality, church, architecture, voivode, founder, Dumitru Barnovschi, Myron Barnovschi