НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Ковальчук, ІННА (Київ, 2020)
У статті розглядаються питання організації практики у закладах вищої освіти
Keywords: практика, вища школа, здобувач вищої освіти