Концепція публічних послуг: зарубіжний досвід. - Krainii, Pavlo; Paraiko, M. (Технодрук, 2021)
В умовах становлення України як демократичної, правової європейської держави практично не можливо обійтися без прикладу та досвіду окремих країн, стосовно діяльності публічної адміністрації. Важливого значення набувають питання, що стосуються вивчення зарубіжного досвіду із діяльності по наданню публічних послуг. Особливої уваги заслуговують здобутки таких держав: США, Канади та, звичайно, досвід ЄС. У зарубіжних країнах процедура надання публічних послуг суспільству вдосконалюється шляхом реалізації новацій. Державні службовці постійно працюють над вдосконаленням послуг, які надаються громадянам, а розроблені ініціативи, базуються на пріоритетах удосконалення, що визначаються ними.
Keywords: публічні послуги; державні службовці; стандарти надання публічних послуг