Роль кобзарства у розвитку духовної культури України - (:unkn) unknown (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Йдеться про застосування кобзи як музичного інструмента у козацькому середовищі, про розквіт кобзарського мистецтва у ХV–ХVІІІ ст. та його роль у розвитку духовної культури України
Keywords: кобзарське мистецтво, кобза, бандура, кобзарі, лірники, духовна культура України; кобзарське мистецтво, кобза, бандура, кобзарі, лірники, духовна культура України