Формування естетичного сприймання навколишньої дійсності та художніх творів молодшими школярами на уроках образотворчого мистецтва - Попова, Еріка (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Кваліфікаційна робота розкриває особливості формування естетичного сприймання навколишньої дійсності та художніх творів молодшими школярами на уроках образотворчого мистецтва. Здійснено аналіз актуальності проблеми формування естетичного сприймання особистості, розкрито вікові особливості та специфіку організації естетичного сприймання навколишньої дійсності та художніх творів молодшими школярами на уроках образотворчого мистецтва. Здійснено констатувальне дослідження стану сформованості естетичного сприймання навколишньої дійсності та художніх творів молодшими школярами на уроках образотворчого мистецтва. Обґрунтовано педагогічні умови та визначено методичний інструментарій формування естетичного сприймання навколишньої дійсності та художніх творів молодшими школярами на уроках образотворчого мистецтва.
Keywords: урок образотворчого мистецтва; художні твори; навколишня дійсність; естетичне сприймання