МЕТРОЛОГІЯ І СТАНДАРТИЗАЦІЯ - Мар'янчук, Павло Дмитрович (Рута, 2005)
У посібнику наведено визначення основних термінів, які використовуються в метрології і стандартизації, приведено основні положення законодавства про метрологію і метрологічну діяльність, описано принципи дії вимірювальних приладів та викладено методику статистичної обробки результатів спостережень при вимірюванні. Для студентів фізичних факультетів вищих навчальних закладів.