Факультативний курс "Гіперкомплексні системи чисел та їх застосування" для старшої школи - Боднарук, Світлана Богданівна; Шевчук, Наталія Михайлівна; Стефурак, Христина (Освіта. Інноватика. Практика : науковий журнал. Том 11, № 7, 2023)
У статті розглядаються методичні особливості навчання матеріалу, пов’язаного з теорією гіперкомплексних числових систем, на факультативних заняттях з математики для учнів старших класів ЗЗСО
Keywords: факультатив з математики; гіперкомплексні числа; подвійні числа; дуальні числа; комплексні числа; кватерніони; GeoGebra.