Формування англомовної граматичної компетентності в умовах самостійної роботи студентів 1 курсу на онлайн платформі ESL Gold - Сопіт, Оксана Іванівна (My University, 2022)
Робота присвячена аналізу та оцінці впливу інформаційних технологій на формування англомовної граматичної компетентності. Практична частина описує використання онлайн платформи ESL Gold у процесі вивчення граматики студентів 1 курсу зво. В роботі проаналізовано аспекти формування граматичної компетентності англійської мови і загальну характеристику інформаційно-технічних технологій на уроках граматики. На основі науково-дослідницької роботи було проаналізовано граматичне наповнення онлайн платформи ESL Gold. Також було проведене пробне навчання студентів 1 курсу на основі платформи ESL Gold.
Keywords: граматична компетентність, інформаційно-комунікаційні технології, основна школа, аналіз, навчання англійської мови в зво, онлайн платформа