Соціальне проєктування: підготовка та евалюація проєкту. Навчальний посібник - Шестакова, Катерина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
У посібнику міститься інформація про зміст та специфіку соціального проектування, логіку та структуру проєкту. Обґрунтовано потенціал проєктної діяльності у розв’язанні соціальних проблем. Проаналізовано етапи проектної діяльності, ризики і загрози виконання проєкту. Розглянуто способи проведення моніторингу й оцінки (евалюації) результатів проєкту. Висвітлено процес формування проєктної групи та способи співпраці її учасників, форми фінансової підтримки для реалізації проєктів, а також процедури оформлення грантових заявок. Для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: Соціальне проєктування, соціальний проєкт, евалюація